horeca werkschoenen

Ben jij opzoek naar horeca werkschoenen?

Werk jij sinds kort in de horeca of beginnen jouw oude werk stappers te verslijten? Dan is het tijd voor een nieuw paar horeca werkschoenen! Weet jij al wat erbij komt kijken? Het meest belangrijke is de veiligheid. Niet iedere keuken/horeca instantie is even streng op veiligheidsschoenen, maar dit is wel belangrijk want er zijn genoeg ongelukken die voorkomen kunnen worden door een paar stalen neuzen of veilige schoenen.

horeca werkschoenen

Welke schoenen moet je hebben?

Weet jij al welke schoenen je nou moet hebben? Het is verstandig om eerst te denken over het model. Heb jij een hoge schacht met waterdichte eigenschappen nodig? Of wil je liever met fashion sneakers lopen. Er zijn genoeg werkschoenen voor jouw behoeften. Het meest belangrijke na de look/model is de veiligheidsklasse. Strikt sprekend op de horeca heb je minimaal S1 nodig. S1 is een schoen die een stalen neus heeft, antislip zool en goed werkt in droge omstandigheden. S1P deze klasse heeft bovenop alles een stalen tussenzool en is dus ook beter voor werkplekken met scherpe materialen. S2 is een nog veiliger en is geschikt voor vochtige werkomgevingen. S3 is nog steviger met een stalen tussenzool en werkt ook goed in vochtige werkomgevingen.